0251 - 343 004 info@qper-reintegratie.nl

Re-integratie UWV

Persoonlijke één op één begeleiding

Re-integratie traject

Een Werkfit traject of Modulair traject zijn beiden re-integratietrajecten op maat. Dit wil zeggen dat wat jij en de re-integratiedeskundige doen totaal op jou als persoon afgestemd is. Als je bij QPER een traject volgt, krijg je altijd persoonlijke één op één begeleiding van iemand die jou ziet en écht begrijpt.

Dit garanderen we je door te starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en te luisteren naar jouw verhaal. Samen brengen we jouw unieke situatie in kaart gebracht, evenals je wensen, verwachtingen en wellicht zaken die jij als obstakels ziet. Je krijgt uitgebreide uitleg over het Werkfit of Modulaire traject van onze re-integratiedeskundige in dit persoonlijke Klikgesprek. Zo kan deze kennismaking meebouwen aan het vertrouwen waarmee we aan de slag gaan. Als we vervolgens besluiten te starten met dit traject, maken we op basis van dit traject, een re-integratieplan.

Re-integratie Werkfit

Altijd een klikgesprek

Persoonijk en mensgericht

Veel kennis over wetgeving en arbeidsmarkt

Startende ondernemer

Start met d entrepeunersscan

Advisering over je businessconcept

Coaching en ondersteuning

Modulaire Re-integratie

Altijd een klikgesprek

Snel zicht op vrijwilligerswerk

Mens gerichte aanpak

Hoge klanttevredenheid

Qper re-integratie scoort hoog op klant- en cliënttevredenheid. De organisatie ENNEUS onderzoekt jaarlijks of we voldoen aan de kwaliteitseisen van onze dienstverlening. En natuurlijk willen we zelf ook graag weten hoe je onze dienstverlening hebt ervaren en wat we het eventueel nog beter kunnen doen. Er zal jouw mening gevraagd worden over jouw mate van tevredenheid over de door ons geleverde dienstverlening aan jou. Uiteindelijk zal de tevredenheid van onze klanten tot uitdrukking worden gebracht in een rapportcijfer. Aan de hand hiervan kan het UWV als onze opdrachtgever bepalen of we inderdaad goed werk leveren.

Daarnaast is Qper re-integratie aangesloten bij SRA en de NVVA. De Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA) draagt bij aan de kwaliteitsbevordering van het vak van arbeidsdeskundige. Dit doet de SRA met specifieke aandacht voor houding en gedrag van deze professional.

Ga naar whatsapp
1
Vragen? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Qper re-intergratie