Startende ondernemer

Wekfit trajecten die aansluiten op jouw situatie

Het traject van Baan naar Bedrijf is een intensief en persoonlijk coachingstraject voor vrouwen. Dit traject heeft als doel het klaar stomen van jou als startende ondernemer en het neerzetten van jouw bedrijf dat als een huis staat met een onderscheidend businessconcept, uitgewerkt product- of dienstaanbod , een financieel en marketingplan en de basis van de website.

Het traject bestaat uit 15 live sessies van 1,5 uur die volledig gespendeerd worden aan jou en jouw onderneming. Deze gesprekken kunnen op de coachlocatie in Beverwijk of indien gewenst via Zoom plaats vinden. Als startende ondernemer krijg je toegang tot het online Van Baan naar Bedrijf programma en ontvangt elke twee weken een nieuwe videoles met een afgestemde opdracht. Tijdens het gehele traject is jouw coach( Sandra Niesten) beschikbaar voor vragen of support, zowel telefonisch via app als mail voor eventuele vragen die je hebt.

Dit is het – van Baan naar Bedrijf programma:

1. Jij als ondernemer

We starten met de Entrepreneurscan voor ZZP’ers. Deze geeft inzicht in jouw ondernemende competenties en waar voor jou de uitdaging ligt. Ook onderzoeken we jouw missie en passie en vertalen dit naar jouw bedrijfsidee.

2. De markt

In deze fase bepalen we wie jouw ideale klant is. Je gaat op onderzoek uit en brengt de wensen, pijnen van jouw ideale klant in kaart. Ook onderzoek je het probleem van jouw klant. Daarnaast onderzoek je de concurrentie. Welk aanbod is er, weer richting zich nog meer op deze klant en waarin kun jij je onderscheiden?

3. Bepalen van jouw businessconcept

Je gaat intensief aan de slag met je waardepropositie. Dit is een fundamenteel onderdeel voor het slagen van je bedrijf. Op basis van een sterke waardepropositie ontwikkel je jouw businessconcept.

4. Aanbod en verdienmodel

Vanuit jouw businessconcept en waardepropositie ontwikkel je een aanbod. Daarbij kijken we naar de verschillende verdienmodellen. We brengen deze in kaart en je werkt je aanbod uit.

In deze fase stellen we ook een financieel plan op. Welke omzet heb je nodig? Welke kosten komen om de hoek kijken, welke investeringen zijn nodig?

5. Marketing

Nu het bedrijfsconcept en aanbod staan, is het tijd om naar buiten te gaan. In deze fase maak je een concurrentie analyse, schrijf je jouw salespitch en ontwikkel je jouw marketingplan.

6. Zichtbaarheid en social media

Online zichtbaarheid is in deze tijd zeer belangrijk. We scherpen je social media profielen aan, maken een online marketingplan en onderzoeken de mogelijkheden van bv. Facebook Adverteren.Bij deze module zit ook een bonus ‘presentatievaardigheden en stemgebruik’.

7. Website

In deze module zet je de basis neer voor je (nieuwe) website. Aan de hand van een template vul je voor jezelf de pagina’s in. Dit is volgens een bewezen methode zodat jij straks ook een website hebt die klanten oplevert

8. Jaarplan

In de laatste module stel je jouw jaarplan op. Hierin staan je doelen uitgewerkt (financieel en persoonlijk) en per kwartaal de kwartaaldoelen en bijbehorende acties.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen over ons traject of onze werkwijze? Je kan altijd bij ons terecht en we informeren je graag.

Ga naar whatsapp
1
Vragen? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Qper re-intergratie